söndag 14 september 2008

Helsingborg, here we come...

Jag vet att det inte är så många som passerar min sida men kanske vet just du som tittar in något som inte jag vet.
Jag skall åka till Helsingborg nästa helg och skulle så gärna vilja ha tips på trevliga affärer och loppisar. Även förslag på dito i Helsingör är välkommet.
Tänker åka dit för att fira lite födelsedag med gubben och våra kamrater K&K.
Vi drar med husvagnarna för att få ett billigt boende och kan sedan ta pengarna till shopping istället, smart va?

På fredagen blir det Danmark för hela slanten .
Skall blir riktigt trevligt att få strosa omkring och kolla dom danska affärerna. Det är ju inte heller helt omöjligt att vi ramlar in någonstans och avnjuter en Hof eller två.Avslutar den här söndagen med sommarens sista ros.


5 kommentarer:

Marie sa...

Hej!
Tack för din kommentar hos mig och välkommen till bloggvärlden!
Har tyvärr inga tips när det gäller Helsingborg, men om jag inte har helt fel så tror jag att Jenny med bloggen http://lillahusetpaprarien.blogspot.com/ kommer därifrån. Kolla med henne!
Är ofta i Danmark, men har inte så bra koll på just Helsingör. Såg dock att Mari med bloggen http://guldkantpalivet.blogspot.com/ hade varit där. Kanske kan du få några tips på hennes sida!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Loppan på berget sa...

Tack Marie,
Trevligt att du tog dig tid att tipsa. Jag skall se om jag kan få något napp där.
Kram Eva

Lilla huset på prärien sa...

Oj så trevligt att ni åker söderöver! Är ni i Helsingborg... vad skulle ni vilja se där... hmm... den bästa loppisen är Framtid men de har bara öppet på torsdagar och sista söndagen i varje månad. Vackra butiker är ju stan full med. Det är bra med Hbg, mycket är samlat kring en ganska liten kärna och där kommer ni hitta ett stort utbud av olika affärer allt från klädesbutiker, inredningsbutiker och en o annan antikaffär - bara följ Kullagatan!

I Helsingör är det likadant, det finns en stor gågata med ett par stickgator som man traskar upp i. Där är kul klädesbutiker och inredningsbutiker men där får ni inte missa att handla vackra blommor!! Blommor är billigt i Danmark. Det handlar jag alltid när jag är där!

Ett guldkorn som jag inte skulle vilja missa när jag är i stan är Sofiero. Om man gillar trädgård vill säga... de har också en jättefin Trädgårdsbutik där det finns så mycket vackert även till hemmet!

Hoppas det är till någon hjälp! Ha så trevligt och njut lite av våra vackra fik här också!

Mvh Jenny

helena/franska liljan sa...

Hej! Tack för kommentaren på min blogg, det var så jag hittade till din blogg!

Låter underbart med en resa till danmark. Min man och jag förlovde oss (i hemlighet) i köpenhamn i maj förra året. Superromantiskt. Ringbyte med champange bland japanska turister :-) Njöt av varandra i fyra dagar innan vi återvände hem och berättade för nära och kära om vårt äventyr.

Vi hittade så många mysiga butiker i köpenhamn. Bästa butiken fanns inne på Tivoli. Underbar inredningsbuktik med härligt utbud och bra priser! Jag köpte en stor krona (ca 50 cm hög) med fransk lilja på toppen för bara 50 kr!!!

Önskar dig en härlig tur!

Du får självklart länka till mig, det är bara trevligt! JAg gör gärna detsamma, när jag fått ordning på html-koden som just nu trasslar som bara den...

Blogspot.com verkar mycket enklare än blogg.se ibland ;-)

Kram Helena /franska liljan

Lilla Blanka sa...

Hej!

Åh Danmark..nu fick jag en släng av abstinens..älskar ju Danmark och alla småmysiga butiker och ställen..!
Helsingborg..ja i det området finns flera mysiga ställen.

Strax norr om Hbg finns Citron & Timjan, underbar trädgård/blomster/inredningsaffär!

Har fler tips, kan maila dig i morron :)

Nej det blev inte nån loppis för mig i lördags, jag var i Kungsbacka hela dan...hoppas kunna svänga in på onsdag lunch :)

Kraaaam
Mia